Tegel

Onze grote kracht is ons uitgebreide tegel assortiment. Door een gigantische voorraad kunnen wij nagenoeg al onze tegels snel leveren en kunt u de tegels die uit voorraad geleverd zijn zelfs terug brengen als er over is na verwerking. Uniek in Nederland! Een monstertegel meenemen om thuis te proberen? Geen probleem! Wij hebben de tegels toch in ons magazijn staan.

In onze showroom zijn in ruim 45 badkamer opstellingen de meest recente kleuren en trends weergegeven. Onze grote plavuizen showroom geeft door de lichtkoepel een goed beeld hoe een vloertegel op een groot oppervlak tot zijn recht komt. Onze showroom wordt continu bijgewerkt naar de laatste trends dus loop regelmatig binnen om nieuwe inspiratie op te doen.

Nieuw is het grootste keramisch parket assortiment van Nederland!! Hier vindt u alle soorten keramisch parket. Wij hebben van de merken Marazzi, Lea ceramiche, Imola Ceramica en vele andere  tegelmerken het assortiment gepresenteerd. Venis van de Porcelanosa groep is ons hoofdmerk op het gebied van grote tegels, zeer trendsettend en uitmuntende kwaliteit.

Meijer Tegels en Sanitair Showroom

Merken: