naamloos

Oudjaarsdag

Vanwege de viering van oud en nieuw zijn wij zaterdag 31 december open van 8.30-13.00 uur. Namens het hele team van Meijer tegels en sanitair wensen wij jullie een fijne jaarwisseling!!

IMG_6702

Nieuwe accessoires collectie!!

We hebben de nieuwe collectie badkamer en toilet accessoires binnen! De accessoires afdeling is volledig op zijn kop gezet en opnieuw ingericht met de laatste trends op dit gebied. Je vind hier terug de nieuwe series van Geesa en Zack. Alles uit voorraad leverbaar!   

Meijer_Tegels&Sanitair_265x395 (1)

Grote magazijn uitverkoop op zondag 12 juni!

Over iets meer dan een week is het weer zover! Onze jaarlijkse magazijn uitverkoop op zondag 12 juni! Alles op het gebied van sanitair en tegels in de opruiming. Op deze zondag hebben we mooie restpartijen en aanbiedingen. Alles moet weg en OP=OP. Wij zijn geopend van 9.00-16.00 uur, maar wees op tijd! Kijk voor […]

zzh_t26268a01_000_01_4_3_W480xH0_4_3

Nieuw op voorraad! Grohe Aquatunes douche radio

Nu te verkrijgen in de winkel en webshop de Grohe Aquatunes radio. Muziek onder de douche! In samenwerking met Philips heeft Grohe deze waterdichte radio ontwikkeld. Ondanks de kleine afmeting komt er een groot geluid uit. De playlist van onder andere je smartphone af te spelen onder de douche. Volume en track bediening zijn terug te […]

1460391581

Koningsdag 2016

Op woensdag 27 april zijn wij gesloten ivm de viering van Koningsdag.

IMG_5674

Nieuwe badkamer opstellingen!

Wij hebben weer flink verbouwd! Er is de afgelopen 4 weken weer een hoop gebeurt in onze showroom. Totaal hebben wij 8 badkamer presentaties opnieuw ingericht. De nieuwe collectie tegels van het toonaangevende merk Venis in combinatie met de laatste trends op het gebied van sanitair vind u hier terug. Kom snel langs om al dit moois te bewonderen!

naamloos

Verkooptalent gezocht!

Gezocht: verkooptalent! Wij zoeken: Een jonge verkoopmedewerker om ons team te versterken. Ben jij een enthousiaste, klantgerichte verkoper? Heb je interesse in tegels en sanitair, en vind je het leuk om de meest uiteenlopende klanten te adviseren? Bel of mail ons! Wat vragen wij? – Je moet goede communicatieve vaardigheden hebben. – Geen 9 tot 5 […]

IMG_5608

Hansgrohe Axor kranen in speciale kleuren!

Nu verkrijgbaar! Custom made kranen in speciale kleuren. Het hele Hansgrohe Axor pakket is verkrijgbaar in deze nieuwe kleurstellingen. Elke kleur is leverbaar in zowel glanzend als geborsteld. Echt iets speciaals!

naamloos

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen.

Met de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden: – 24 december sluiten wij om 16.00 uur. – 1e en 2e kerstdag gesloten. – 31 december sluiten wij om 14.00 uur. – 1 januari gesloten. Namens het hele team van Meijer tegels en sanitair een hele fijne feestdagen toegewenst!!

IMG_5177

De nieuwe collectie L’Antic colonial is binnen!

De nieuwe collectie van het haute couture mozaïek merk L’Antic colonial is binnen! Zoekt u een apart soort mozaïek dan is dit zeker iets voor u. Mozaïek gemaakt van staal, natuursteen, glas, hout en nog meer soorten materialen. Kom naar onze showroom en laat u inspireren.

Merken: