Inspiratie

Hier vind je de laatste trends op het gebied van tegels en sanitair en daarnaast ook wat afgeronde projecten waar we trots op zijn.

We kunnen in de showroom naar aanleiding van de maten van de badkamer en wensen altijd meedenken en een 3D ontwerp maken. Hierdoor komt de ruimte tot leven wat er voor zorgt dat het kiezen van de materialen makkelijker wordt.

Afgerond project in Lisse

Afgerond project in Lisse

In deze badkamer is een gave combinatie gemaakt met groot formaat marmer effect tegels en visgraat rustieke tegeltjes. Door het gebruik van zwarte kranen en douchecabine komt door de hele badkamer het zwart/wit effect terug. De douchecabine is van de serie Soho van Sealskin, het kranenwerk is van Regn.

Afgerond project in Hoofddorp

Afgerond project in Hoofddorp

Bij dit project is een prachtige frisse kleur marmer effect tegel van Imola Ceramica gebruikt als accent. Ook heeft het badmeubel een topblad waarin de tegel is verwerkt, dit geeft een hele luxe uitstraling en uniek effect mee. De kranen zijn van Hansgrohe in de kleur Brushed bronze.

Afgerond project in Rijsenhout

Afgerond project in Rijsenhout

Dit toilet is modern maar toch warm ingericht door het gebruik van natuursteen effect tegels en echte marmer strips in de nis boven het toilet. De klant heeft het plaatje zelf helemaal mooi afgemaakt door het de sfeervolle verlichting en de cactus in de nis. Het is weer een plaatje!

 

Afgerond project in Rijsenhout

Afgerond project in Rijsenhout

Bij dit project is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en tegels met een natuurlijke uitstraling. Het vrijstaande bad is van Xenz met vrijstaande badkraan van Axor in de kleur brushed black chrome. Het Leff design badmeubel heeft 2 riviersteen opzetwastafels met ook Axor kranen. In het toilet is een speels effect gecreëerd door zowel in de nis als naast het inbouwreservoir een decortegel aan te brengen. Al het tegelwerk in dit project is van Venis ceramica van de Porcelanosa groep.

Afgerond project in Apeldoorn

Afgerond project in Apeldoorn

Badkamers met een schuin dak er in zijn altijd een uitdaging. Het is hier weer gelukt om er ondanks de beperkte hoogte er weer wat moois van te maken! Naast de wastafel is een kolom gemaakt met nissen, deze is afgewerkt met Cubica silver van Venis welke terugkomt achter het toilet en bij de douche. Om dit goed tot zijn recht te laten komen is de basis gemaakt met Imola Azuma 36CG. De zwarte douchedeur van Revital geeft wat extra contrast!

Afgerond project in Hoofddorp

Afgerond project in Hoofddorp

Dit sfeervolle, donkere toilet is weer zeer geslaagd! Het mozaïek is van L’Antic Colonial, de Gravity serie, in het goud. Mozaïek van goudkleurige metaalplaatjes, héél speciaal! Dit in combinatie met de donkere groot formaat tegels en gouden accenten geven een super chique effect!!

Afgerond project in Rijsenhout

Afgerond project in Rijsenhout

De overtreffende trap van groot! Dat zijn de tegels die we hebben gebruikt bij dit project. Deze tegels met marmer effect hebben een afmeting van 120x250cm! Dit geeft een heel exclusief effect en is ontzettend makkelijk in het onderhoud. Dit in combinatie met de RVS geborsteld douches van Jee-O maakt het weer een zeer geslaagd eindresultaat.

Afgerond project in Vlijmen

Afgerond project in Vlijmen

Deze badkamer heeft een speciale indeling met het bad voor een muur die dient als douche en toilet afscheiding. Het mozaïek van L’Antic Colonial met metaaleffect valt erg mooi op door de strak gestucte wanden. Het badmeubel is van Ink in combinatie met een Martens Design spiegel en kranen van Hotbath. Onder de douche zorgt de Sunshower voor het hele jaar voldoende vitamine D!!

Afgerond project in Hoofddorp

Afgerond project in Hoofddorp

Dit is een erg mooi voorbeeld dat een badkamer met volledig donkere muren niet erg klein maakt maar vooral heel sfeervol! Er is hier gekozen voor een zeer groot formaat wandtegel als basis (Castelvetro Fusion black) in combinatie met in de douche het decor Cubica silver van Venis en in de nis de Prisma bronze. Door het gebruik van kranen van Hotbath in de kleur Aged iron samen met een maatwerk meubel van Leff design is het erg geslaagd!

Metallic effect tegels

Metallic effect tegels

Bij dit afgeronde project hebben we gebruikt gemaakt van metallic tegels met roest effect van Caesar ceramica.

Door het stukje vakwerk van de firma Betolux is het bad met hout bekleed waar later mozaïek overheen is geplakt.

De houten plank waar een waskom op staat van versteend hout zorgt voor een warme touch.

Afgerond project in Haarlem

Afgerond project in Haarlem

In deze badkamer zijn de glas in lood ramen van het pand heel mooi geïntegreerd in het design. Door de douche en toilet van elkaar te scheiden door een muur en deze tevens te gebruiken voor het reservoir en een nis wordt er efficiënt omgegaan met de ruimte. Het meubel is van Ink met kranenwerk van Regn  in de kleur geborsteld goud. Het tegelwerk is van Casalgrande Padana uit de serie Metropolis, het mozaïek accent van goud is van L’Antic Colonial.

Afgerond project in Kudelstaart

Afgerond project in Kudelstaart

De combinatie in deze badkamer met zwart/goud en voor de extra kleur een lichtgroen tegeltje is weer zeer geslaagd. Een praktische oplossing is de betegelde vakkenkast centraal in de ruimte. De wandtegels zijn van Porcelanosa, vloertegels van vtwonen.

Afgerond project in Voorhout

Afgerond project in Voorhout

Donker maakt sfeervol! Mooie combinatie van tegels van Venis in een beton effect met een decortegel gebruikt op de wand achter het bad. Boven het half vrijstaande bad Charley is een leuk detail gemaakt met het nisje. De Duka 4200-2 douchecabine van Sealskin geeft door een mooi ruimtelijk effect.

Venis Newport natural

Venis Newport natural

Mooi voorbeeld om op een creatieve manier een plek voor handdoeken te maken zonder een kast te plaatsen. De wandtegel is Venis Newport natural en achter in de nis is er een decor gemaakt van L’Antic Colonial,

Afgerond project in Aalsmeer

Afgerond project in Aalsmeer

Door het gebruik van keramisch parket is er nu ook een hout effect te bereiken in de badkamer! In combinatie met een mat witte tegel komt het hout helemaal goed tot zijn recht. In het nisje is door middel van een mozaïek nog een speels effect gecreëerd. In dit project is ook gebruik gemaakt van een vrijstaande schuifdeur van HSK, hierdoor is er toch een inloopdouche kunnen maken ondanks de beperkte ruimte!

Afgerond project in Uithoorn

Afgerond project in Uithoorn

Een doucheruimte in de slaapkamer! Erg sfeervol door het gebruik van de warme tinten. Mooi gecombineerd met de andere elementen in de slaapkamer zoals bed en kasten. Het mozaïek is van L’Antic Colonial in combinatie met groot formaat (120x120cm) tegels van Urbatek. Prachtig!

Afgerond project in Utrecht

Afgerond project in Utrecht

Dit project laat goed zien dat ook in een niet al te grote ruimte een groot formaat tegels goed uit kan pakken! Er is hier een vrijstaand bad geplaatst van Wisa. De kranen die en accessoires die gebruikt zijn, zijn van Hotbath serie Cobber. Een leuk detail in de spiegel van Hipp design is de vergrotingsspiegel met licht!

Venis wandtegels en een kiezel mozaïek van L’Antic colonial

Venis wandtegels en een kiezel mozaïek van L’Antic colonial

Afgerond project met wandtegels van Venis en een kiezel mozaïek van L’Antic colonial. Erg mooi in combinatie met de keramisch parket vloer. Achter het Bron wandcloset is in de nis ook de mozaïek geplaatst waardoor het lijkt alsof dit doorloopt vanaf de lange wand, een erg leuk detail!

Afgerond project in Hillegom

Afgerond project in Hillegom

Deze badkamer heeft wat speciale effecten meegekregen door de kiezel mozaïek in de nis en visgraat tegel achter de wastafel. Door het gebruik van hout en een wat donkerdere tint tegel is het een sfeervol plaatje geworden!

Meer inspiratie nodig?